Søg en spejdergruppe og bliv blå spejder

KØB SALG BYTTE

Brugte uniformer

Der hænger en del brugte

uniformer i Spejderhjørnet.

Se prisen på uniformen og

afregn med en leder

Hvem er online ?

Velkommen arrow Mikrober FamilieSPEJD
Mikrober (FamilieSPEJD) 0-6 år PDF Udskriv E-mail
  • Vil I opleve natur og friluftsliv sammen med jeres barn?
  • Vil I møde andre børnefamilier i dejlige omgivelser?
  • Vil I sammen med jeres barn have spændende oplevelser og møde nye venner.
Så er Sindal Gruppes tilbud om FamilieSpejd lige noget for jer ! Vi har FamilieSPEJD afdelinger i både Astrup og Sindal.

FamilieSpejd er friluftsliv for børn mellem 0-6 år og deres forældre. Børnene ved FamilieSpejd kalder vi "mikrober".

Vi laver bål, bygger huler og hytter, finder spændende ting i skoven, går på opdagelse, undersøger planter og dyr og en masse andre spændene og lærerige ting.

Møderne afholdes med udgangspunkt i vores lejrplads i Spejderskoven, men kan også holdes ved Spejderhjørnet, Knasten eller ved stranden.

FamilieSpejd er anderledes end vores spejderaktiviteter for de ældre børn, da det ikke alene henvender sig til børnene, men også til deres forældre som skal deltage aktivt i møderne. Det er aktivt samvær for børn og voksne baseret på friluftsliv og spejderbevægelsens ideer bl.a. om "learning by doing".

På møderne er der en leder, der kan stå for idéerne, materialerne og ledelsen. Men tit har vi på forhånd aftalt hvem af forældrene der planlægger næste møde. Vi forventer dermed, at du som forældre deltager aktivt i møderne og ikke blot ser tilbuddet som en "pasningsmulighed" søndag formiddag !

FamilieSpejd er en mulighed for forældre til at mødes med andre forældre, hvor de og deres børn kan lave spændende og aktive spejderaktiviteter ude i naturen og hvor forældrene samtidig kan få en hyggesnak og evt. udbygge sine netværk.

Natur og friluftsliv er centrale emner i spejderarbejdet . Søskende er naturligvis velkomne på møderne, men aktiviteterne vil være tilrettelagt for børn mellem 0-6 år.

Hvad skal vi huske?


- Skriv det allerede nu i kalenderen
- Inviter meget gerne andre familier med børn mellem 0-6 år med
- Tøj der passer til vejret. Da FamilieSpejd foregår udendørs, er det vigtigt at være klædt på efter vejret. Der er mulighed for at søge i læ, hvis vejret driller.

Hvornår foregår det?

Vi holder vores møder hver anden søndag i ulige uger fra kl. 10-12. Hvis ikke andet er aftalt mødes vi på lejrpladsen i Spejderskoven. Se nærmere under programsiderne for Astrup og Sindal FamileSPEJD

Kig forbi på et møde, så I kan se at det også er noget for jer ! På gensyn.

Mikrober bruger ikke uniform, men bruger gruppens tørklæde, så de kan føle sig som "rigtige" spejdere.

 

 

 

 

Sidst opdateret ( torsdag 02. februar 2012 )
 
© 2018 Sindal Gruppe - Det Danske Spejderkorps